Constructions Bego Alexandroupolis

7/10

 

Γενικές Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής για ολους τους ιδιωτικούς και  επαγγελματικούς χώρους  στην Αλεξανδρούπολη και σε  ολο τον Εβρο!!!!!!
Ο Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων ΜΠΕΓΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ  βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στον Εβρο, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει για εσάς παντός οικοδομικής εργασίας και εργολαβίες οικοδομικές,  σε ιδιώτες η επαγγελματικούς χώρους μέχρι και την παράδοσή του, “με το κλειδί στο χέρι” γρήγορα, με ποιότητα εργασίας και με πολύ καλές τιμές.

Μπορούμε να ανακατασκευάσουμε και να ανακαινίσουμε την  οικοδομή  σε οποιο στάδιο  βρίσκεται και ανάλογα διεκπεραιώνουμε τις εργασίες που απαιτούνται.

Το συνεργείο αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους , καλοπωτζήδες,  κτίστες,ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους, σκεπατζήδες,σοβατζήδες που περέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στις Φέρρες, στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα  σε ολο το νομό Εβρου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής.

Με συνέπεια, στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης της οικοδομικής εργολαβίας με  υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ -ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ -ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΘΡΑΚΗ -BARDHI BEGO -BEST CONSTRUCTIONS ALEXANDROUPOLI EVROS

#BEST CONSTRUCTIONS ALEXANDROUPOLI EVROS 

About Us

Facebook

bardhibego352@gmail.com

στειλτε μας τις ερωτησεις σας και θα σας απαντησουμε αμεσα

CALL US 2551025368, 6975718662, 6932665584