ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΣΕΡΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΔΟΣ

5/10

 

Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με οικοδομικές εργασίες στην Ρόδο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση ή την κατασκευή της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου στην Ρόδο και στα γύρω νησιά.

Ο εργολάβος οικοδομών Τσέρρι Δημήτρης και τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία του, με τέχνη και μεράκι, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε όλη την Ρόδο και τα γύρω νησιά, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές…

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την οικοδομή από το χτίσιμο και συνεχίζουμε με τα δάπεδα και την τοποθέτηση των πλακιδίων ή την τοποθέτηση μωσαϊκού ή μαρμάρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Με φαντασία και μεράκι, πραγματοποιούμε ελαιοχρωματισμούς και ξεχωριστές τεχνοτροπίες που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.

Για την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κομψότητας αλλά και αντοχής στον χρόνο. Με τεχνογνωσία και με συνεχή ενημέρωση στο χώρο, επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για κάθε χώρο και με την σωστή εφαρμογή τους σας  χαρίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα το απολαμβάνετε καθημερινά.
Επίσης, για την μόνωση του χώρου σας, πραγματοποιούμε παντός τύπου μονώσεις, όπως μονώσεις ταρατσών, θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις αλλά και αδιαβροχοποιήσεις και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε είδους μερεμέτι που μπορεί να χρειαστεί η κατοικία σας ή το κατάστημά σας στην Ρόδο.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου ώστε να επιτύχουμε έτσι την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τις οικοδομικές εργασίες και κατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών σε όλη την Ρόδο. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την ιδανική πείρα και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ -ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ-ΔΟΜΗΣΗ-ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΡΟΔΟΣ -BEST CONSTRUCTIONS RODOS – ΤΣΕΡΡΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

BEST CONSTRUCTIONS RODOS

Σάββα Παυλίδη 62, Ρόδος, Δωδεκανήσου Τ.Κ.: 85133

Τηλέφωνο: 6937152299

E-mail: cerrdim@gmail.com

Υπεύθυνος: ΤΣΕΡΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ