Site logo

Μαρμαρο-ιστορίες……by STAMATIS INFO

ΜΑΡΜΑΡΟ VS ΓΡΑΝΙΤΗΣ

Και τα δύο οικοδομικά υλικά σκληρά ,ανθεκτικά και αγάπημένα ….προσδίδουν στον χώρο και στην δημιουργία μία ιδιαιτερότητα και αντοχή ,μολονότι χρειάζεται μια προσεγμένη φροντίδα συντήρησης..Είναι θέμα γούστου η επιλογή ανάμεσα στα δύο ..Ο γρανιτης διαθέτει σκληρότητα αλλα και ομοιομορφία ,το μάρμαρο απο την άλλη διαθέτει μια ιδιαίτερη κομψότητα ..

μεταξύ τους η διαφορα αρκετά μεγάλη ..

ΜΑΡΜΑΡΟ

Μεταμορφωμένο πέτρωμα που εχει παραχθεί με αποκρυστάλλωση ανθρακικού υλικού.Διαθέτει κομψότητα ,ομαλή ματιά και φινέτσα…είναι λείο υλικό ,το ανθρακικό δίνει το χρώμα του συνήθως απο λεύκο εως μάυρο..και διάφορα άλλα χρώματα ..εχει ελαφριά έως και μεσαία απόχρωση ,και γενικά ειναι πολύ πιο όμορφη απο του γρανίτη,του οποίου είναι περισσότερο ομοιόμορφη..

Οι γνώμες διίστανται σχετικά με την ανθεκτικότητα των δύο υλικών ..εμείς θα σας δώσουμε την δική μας άποψη για το όλο θέμα..το Μάρμαρο ,είναι ανθεκτικό υλικό ,αλλά πορώδες στη φύση..επιρρεπές σε γραντζουνιές και ζημιές και επίσης λερώνει ιδιαίτερα ,ειδικά το λευκό μάρμαρο.

στο Κατάστημά μας ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΑΚΙΑ ΛΑΡΙΣΑ,θα βρείτε μια μεγάλη αξιόλογη συλλογή απο μάρμαρο ,γρανίτη,πλακάκι ….η μεγάλη ,πολυετής εμπειρία στον χώρο ,μας καθιστά ειδικούς στην δημιουργία και ανακαίνιση ,αλλά και πλήρη μεταμόρφωση ενός χώρου στα μέτρα σας και γούστα σας..

και πολλές άλλες δημιουργίες μας που θα απολάυσετε και στο website της Εταιρείας μας αλλά και στο facebook Stamatis.info

Σας περιμένουμε

6 km Larissa-Thesssaloniki ,Larissa

visit us

www.stamatis.info

proposal by Ep hellas