Site logo

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ -ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε- BEST OF MAGNISIA

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

#ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗΣ #ΚΟΛΛΕΣ #ΨΗΦΙΔΕΣ#ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ #ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ#ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ#ΧΡΩΜΑΤΑ#ΣΙΔΗΡΙΚΑ#ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ#ΠΕΛΛΕΤ#ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣΑΝΝΑΜΑΤΑ#ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ#ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΦΟΙ Ν. ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ BEST OF

Εμπορευόμαστε, επίσης, στεγανωτικά, έτοιμα κονιάματα, κόλλες και καμινάδες και γενικότερα όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την κατασκευή και συντήρηση μιας οικοδομής, αλλά και καυσόξυλα, πέλλετ και προσανάματα υψηλής ποιότητας.

Με σκοπό τα προϊόντα που διαθέτουμε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά στην αγορά, εμπλουτίζουμε τη βιοτεχνίας μας με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Διασφαλίζουμε, την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε μέσα από μια διαδικασία ενδελεχούς έρευνας και εκτίμησης, τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.

Στη βιοτεχνία Αφοι Ν.Πασχαλόπουλου Ο.Ε. στο Βόλο θα βρείτε οικοδομικά υλικά άριστης ποιότητας για κάθε ιδιώτη και επαγγελματία σε ελκυστικές τιμές και με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

pasxalopoulos.gr

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ -ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ-ΜΠΕΤΟΝ -CONSTRUCTION VOLOS -BEST ILIKA OIKODOMON-ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ

BEST CONSTRUCTION VOLOS

2421052454, 6947402581, 6947402582