Site logo

Ποιός ο σωστός τρόπος προβολής της επιχείρησης μου στο διαδίκτυο

Πλέον το ψηφιακό Marketing έχει μπει για τα καλά στο χώρο της αγοράς για τις περισσότερες επιχειρήσεις.Το ψηφιακό Μarketing απαιτεί τη συνεχή προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο.


Ας δώσουμε βάση σε κάποια δημοφιλή κανάλια προώθησης στο διαδίκτυο


Social Media

Tα socila media είναι ένας δυνατός τρόπος αναγνωρισιμότητας και επισκεψιμότητας πελατών,ώστε να προβληθεί και να αναγνωρισθεί η επιχείρηση από νέους πελάτες.Ποία όμως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κατάλληλο για τη δική σου επιχείρηση?

Διαφήμιση Banner

Ένας δυναμικός τρόπος προβολής είναι η προβολή banner.H διαφήμιση Banner είναι κινούμενο διαφημιστικό spot ή σταθερό μέσα σε ένα οδηγό.Η προβολή banner προσελκύει και αποσπά την προσοχή ώστε να παροτρύνει τον επισκέπτη να κάνει κλικ στη συγκεκριμένη διαφήμιση.

SEO

Γιατί είναι σημαντικό να το SEO?Για να μπορούν οι επισκέπτες του διαδικτύου να μας βρουν.Μία ιστοσελίδα δε μπορεί να σταθεί μόνη της στο χώρο του διαδικτύου.Εάν δε μπορεί να μας βρει η google δε μπορεί να μας βρει κανείς.Σε όλους μας έχει τύχει ψάχνοντας αποτελέσματα στη google να φτάσουμε στη 2η , 3η , 4η …σελίδα.Όμως το 91% των επισκεπτών βλέπουν τα αποτελέσματα της 1ης σελίδας.Οπότε είναι κατανοητό για ποιο λόγο χρειάζεται το SEO  για την επιχείρησή σου.

The Team             

Ep-Hellas