Site logo

Προώθηση του e-shop!

Η συντήρηση ενός on line καταστήματος είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος πώλησης προϊόντων χωρίς ιδιαίτερο κόστος.Ορισμένοι κιόλας διαθέτουν μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα και έχουν κλείσει ή δεν άνοιξαν ποτέ ένα φυσικό λόγω οικονομικών περιορισμών.

Κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένα σωστό e-shop είναι τα παρακάτω:

Προώθηση του website ή αλλιώς SEO

Μέσω του SEO προβάλλεται η ιστοσελίδα μας στα σωστά σκαλοπάτια της google.H google αξιολογεί μία ιστοσελίδα σε 200 σημεία μέτρησης.Είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση που αποφέρει αποτελεσμάτα.

Social Media Marketing

Πλέον πολύ δυνατός τρόπος προβολής της ιστοσελίδας και του e-shop μας είναι τα social media.Χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά σερφάρουν στα social media.Εκεί προωθούμε το e-shop μας σχεδόν ανέξοδα.Στα κοινωνικά δίκτυα μπορούμε να δημιουργήσουμε εταιρικές σελίδες όπως το Facebook,Instagram, Google+,Twitter,Pinterset, όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δημιουργούν επισκεψιμότητα.

Google Adwords & FacebookAds

Εδώ ο διαφημιζόμενος πληρώνει κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμιση.Είναι εύστοχος τρόπος προβολής και αρκετά αποδοτικός.Απευθύνεται σε συγκεκριμένη τοποθεσία με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (adwords).

Κατασκευαστικά λάθη του e-shop

Δύσχρηστη πλοήγηση είναι ένα από τα φαινόμενα που δεν αφήνει τον επισκέπτη να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα.Πολλά μενού,δυσκολία στη εύρεση προϊόντων και πληροφοριών,αδυναμία σύνδεσης από το ένα μενού στο άλλο.

Αργό φόρτωμα το άνοιγμα μίας σελίδας πρέπει να γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου διότι μελέτες έχουν δείξει πως ο χρήστης δε θα περιμένει πάνω από 5-10″ για να μπει σε μία σελίδα όταν η επόμενη απέχει 2 κλικ πιο κάτω.Είναι σημαντικό η σελίδα μας να υποστηρίζεται από συσκευή που την καλεί tamplet και κινητά.Οπότε ιδιαίτερη βάση σε αυτό.

Τρόποι πληρωμής

Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να αναφέρονται οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμοι.Διευκολύνει τους επισκέπτες να γνωρίζουν τους δυνατούς τρόπους πληρωμής(αντικαταβολή,Paypal ,κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Έξτρα προώθηση για τις πωλήσεις

Δίνουμε τη δυνατότητα για δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν επιστροφές.

Πρέπει να γίνονται ειδικές προσφορές με εκπτωτικά κουπόνια τα οποία έχουν ημερομηνία ληξης.

Δώρο ή έκπτωση ανάλογα με το ποσό αγοράς.

The Team Ep-hellas.gr