Site logo

Δικηγορικο γραφειο λαρισα

Το Δικηγορικό Γραφείο μας έχει ιδρυθεί το 1986 και για περισσότερο από 32 χρόνια έχει ενεργό, δυναμική  και διακεκριμένη  παρουσία τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και  της  συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές  υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εμπορικο
Δικαιο

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση κάθε μορφής εταιρειών, εντός και εκτός Ελλάδος, (ομόρρυθμες, ετερόρρυθμες, ΕΠΕ, ΙΚΕ, Ανώνυμες Εταιρείες, υπεράκτιες, συνεταιρισμοί, σωματεία, κοινοπραξίες, αφανείς εταιρείες κλπ.) από το στάδιο της ίδρυσής τους μέχρι και την λύση τους.

Φορολογικο
Δικαιο

Το Δικηγορικό μας γραφείο από συστάσεως του με τη συνδρομή εξειδικευμένου λογιστικού και φοροτεχνικού γραφείου σε διαρκή επαγρύπνηση και παρακολούθηση της πολυδαίδαλης φορολογικής νομοθεσίας, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φορολογικής ενημέρωσης και υποστήριξης των πελατών του, φυσικών και νομικών προσώπων.

Οικογενειακο
Δικαιο

Το δικηγορικό μας γραφείο απαρτιζόμενο από συνεργάτες εξειδικευμένους στο οικογενειακό δίκαιο και συγκεκριμένα στις γαμικές διαφορές, στις διαφορές από την ελεύθερη συμβίωση, στις διαφορές από τις σχέσεις γονέων και τέκνων και στις διαφορές από τη σχέση των συζύγων, καθώς και στις περιουσιακές τους διαφορές, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη προς τον πελάτη και τον άνθρωπο, αναλαμβάνει όλο το φάσμα των υποθέσεων του οικογενειακού δικαίου.

Ποινικο
Δικαιο

Το δικηγορικό μας γραφείο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση της υπερασπιστικής γραμμής του κατηγορουμένου από τα πρώιμα στάδια της ποινικής διαδικασίας σε πάσης φύσεως υποθέσεις ποινικού δικαίου με πλήρη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση.

Εργατικο
Δικαιο

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση εργαζομένων και εργοδοτών (φυσικών προσώπων και κάθε μορφής εταιρειών) εντός και εκτός Ελλάδος. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας προτείνουν την καλύτερη προτεινόμενη λύση, η οποία θα προασπίζει τα συμφέροντα του εργαζόμενου ή θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες της επιχείρησης.

Δικαιο Αναγκαστικης
Εκτελεσης

Οι συνεργάτες του γραφείου μας τυγχάνουν ιδιαίτερα έμπειροι σε θέματα της αναγκαστικής εκτέλεσης, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει νομολογία επί των πολυποίκιλων ζητημάτων που ανακύπτουν κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης, τόσο από την πλευρά του δανειστή όσο και από την πλευρά του οφειλέτη.

Ποιοι
ειμαστε

Η ενασχόληση του γραφείου με το σύνολο σχεδόν των κλάδων Δικαίου, με ιδιαίτερη ωστόσο έμφαση στο εμπορικό – εταιρικό δίκαιο και ποινικό και κυρίως φορολογικό ποινικό μας έχει καταστήσει στην συνείδηση των πολυάριθμων εντολέων μας ως τους πλέον ικανούς και αποτελεσματικούς συμπαραστάτες τους στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μας τιμούν σταθερά με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους επί 32 συναπτά έτη . Άλλωστε φροντίζουμε να υπάρχει πάντοτε προσωπική επαφή με τον πελάτη , πλήρης ενημέρωσή του και συνεργασία μαζί του για τη χάραξη της κατάλληλης νομικής υποστήριξης σε όλους τους τομείς που απαιτείται.

Στο δικηγορικό μας γραφείο, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο έχει επιλεχθεί μεταξύ των αρίστων με βάση το επιστημονικό του υπόβαθρο, αλλά και την δέσμευση του στην γενικότερη φιλοσοφία του γραφείου μας, για παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών στους εντολείς μας, με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και καινοτομία.

Η δικηγοροσ μασ

μαρια μιανη

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίω της Επικρατείας και επί 32 χρόνια προΐσταται του Δικηγορικού Γραφείου το οποίο και ίδρυσε το 1986.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της ουσιαστικής μαχόμενης δικηγορίας και δικαστηριακής πρακτικής, σε όλο το φάσμα της επιχειρησιακής πρακτικής, του εμπορικού και φορολογικού δικαίου, με αποτέλεσμα τη βαθειά γνώση της επιχείρησης, των αναγκών της και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον ελληνικό και διεθνή χώρο

οι
συνεργατεσ

Δικηγορος παρ' Αρειω Παγω

Νικοσ μαυρησ

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα του Εργατικού Δικαίου.

Δικηγορος παρ' Αρειω Παγω

κικη λιανη

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Alba Graduate Business School, MSc. in Business for Lawyers.

επικοινωνηστε με το γραφειο μασ

Τηλέφωνο: 2410 254 215

Email: lawyers@lawfirm.gr

Διεύθυνση: Λευκός Πύργος, 3ος όροφος, 41500