Site logo

Διαφήμιση και Επιχειρήσεις…by Ep-hellas

follow Tasks -Seo improvement-gain ranking

αυτό που θέλουμε και προσπαθούμε στην ουσία …να κερδίσουμε όλο και περισσότερο χώρο στην βαθμίδα των αποτελεσμάτων της Google..

Διαφήμιση και Επιχειρήσεις

η άρρηκτη σχέση ,εδω και πολλά χρονια ,και όχι απαραίτητα συνδεδεμένη με το ευρύτερο χώρο του διαδικτύου,αλλά με πολλών ειδών μορφές προβολής που πάντα στόχο είχαν να διαδώσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τα δυνατά χαρτιά του επαγγελματία.

στη Ψηφιακή εποχή μας ,το λεγόμενο Digital Marketing ,ειναι αυτο που ουσιαστικά κινεί και τα νήματα της διαφήμισης και αυξανει όλο και περισσότερο τους ακόλουθους του και φανατικούς υποστηρικτές .Καλώς ή κακώς ,η διαφήμιση στο Internet ,ειναι μια απο τις πιο αποδοτικές και έξυπνες μεθόδους διαφήμισης.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ .

1) GOOGLE ADWORDS SEARCH .. η στιγμή που αναζητά ο οποιοσδήποτε απο εμάς στις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου ,το προιόν που θέλει και εμφανίζεται κατάλληλα .ίσως και η μεγαλύτερη διαφημιστική επιτυχία …Ο εν δυνάμει πελάτης ,αναζητά πληροφορίες για το προιόν και βρίσκει το δικό μας διαφημιστικό μήνυμα ..

2)Δυναμικη στόχευση -στοχευμένη Διαφήμιση ..κατα την αναζήτηση των αποτελεσμάτων ,η δική μας επιτυχής παρουσία ειναι όχι απλα μια επιτυχία στην προσπάθεια προβολής ,αλλά και μια σειρά ακομα επιτευγμάτων.

boost business awareness and brand building

αυτό που με πολύ πολύ κόπο και προσπάθεια προσπαθει απο την μικρότερη εως και την μεγαλύτερη επιχείρηση ,να χτισει….το brand name μιας επιχείρησης απαιτεί στοχευμένη και οργανωμένη στρατηγική διαφήμισης ,έτσι ώστε να οικοδομήσει μια σέβαστή κα ισχυρή επωνυμία επιχείρησης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Με 2 περίπου εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα στην Ελλάδα και κορυφαίες δυνατότητες στόχευσης του κοινού το Facebook αποτελεί ένα από τα κυριότερα μέσα προβολής στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του είναι ότι το κόστος ανά κλικ (cpc) είναι τις περισσότερες φορές αρκετά μικρότερο από το αντίστοιχο του Adwords

Το facebook Marketing ,κουμπωνει απόλυτα με το τοπικο Μάρκετινγκ (local ).Προσφέρει δυνατότητες απεριόριστες γεωγραφικης στοχευμένης προβολής με σχεδόν μηδαμινό κόστος αλλά και εξαιρετικά αποτελέσματα .θα έλεγε κανεις το ίδιο ακριβώς και για το instagram ,και μάλιστα μια μεγάλη μερίδα διαφήμίσεων στηρίζονται στους influencers που ολοένα και κερδίζουν χώρο και δύναμη και μεγαλη πίτα της Διαφήμισης.

REMARKETING

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ που έχουν δώσει ικανοποιητικά στατιστικά αποτελεσματα ..με αυτό τον τρόπο ,υπενθημίζουμε ολοένα και σταθερά την παρουσία μας στον ανταγωνιστικο εμπορικο κόσμο μας …

δημιουργουμε ανάγκες ,αλλά και ένα ευρυ αυξανόμενο κοινό που θα μας ακολούθει πάντα ….

join us

www.ep-hellas.gr