Site logo

Η καλύτερη κατασκευή με πέτρα Αθήνα Αττική -Γκικας Βασίλης-Best Constructions Athens-

5/5

Οι πέτρινες κατασκευές και το χτίσιμο πετράς είναι το στοιχείο μας.
Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση στην δουλεία μας, δημιουργούμε έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας. Η πέτρα είναι υλικό φυσικό και με την κατάλληλη κατεργασία χαρίζει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας.
Διαθέτουμε εκτός της μεγάλης εμπειρίας και μαστοριάς της, μεγάλη ποικιλία από είδη πέτρας έτσι ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θεώρει καλύτερο για τον χώρο του.
Η επένδυση πέτρα συνήθως πραγματοποιείτε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους για διακοσμητικούς λογούς. Σε μαντρότοιχου αλλά και στο σαλόνι ενός σπιτιού, η επιλογή της πέτρας σαν υλικό είναι μοναδική λύση.
Μια μεγάλη γκάμα από φυσικές επενδυτικές πέτρες, σας δίνουν την δυνατότητα της επιλογής συγκεκριμένης χρωματικής χροιάς και υφής έτσι ώστε να διαμορφώστε τον χώρο σας όπως ακριβώς επιθυμείτε και να δημιουργήσετε μοναδικά έργα με διαχρονική αξία.
Αγκωνάρια, στεναρια, καπάκια και διάφορα είδη πέτρας που δουλεύουμε υπάρχουν διαθέσιμα, ανάλογα με την περιοχή εξόρυξης σε διάφορα σχήματα και σχέδια.
Η φυσική πέτρα δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό.
Τα οφέλη είναι ατέλειωτα. Η πέτρα προσφέρει μόνωση στον τοίχο, διακόσμηση και ζεστασιά στον χώρο, προσφέρει αξία εκεί που τοποθετείτε!

Αναλαμβάνουμε πάνω από 15 χρόνια το χτίσιμο Ιερών Ναών με πέτρα, μικρά εκκλησάκια από πέτρα, μάντρες σε εκκλησίες και μοναστήρια, διακοσμητικά, συντήρηση παλαιάς πέτρας, ανακαίνιση παλαιάς κατασκευής, ξωκλήσια, ιδιωτικά εκκλησάκια.
Σε εμάς θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εγγυημένη εργασία, οικονομικές τιμές, συνέπια στους χρόνους παράδοσης του έργου.

Μαντρότοιχους – μαντρες σπιτιων με χτισιμο πετρας ή επενδυση.
Επενδύστε… σε πέτρα.
Η πέτρα δίνει αξία στο σπίτι σας και ομορφαίνει τον χώρο σας με τον ποιο φυσικό τρόπο.
Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες η ομάδα του Χαράλαμπου Πρεβύζη μπορεί να μεταμορφώσει τον εξωτερικό χώρο του κήπου ή της μάντρας σας σε πραγματικό έργο τέχνης.
Απλά και οικονομικά.
Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση, σας δειγματιζουμε τις πέτρες που δουλεύουμε και αφού καταλήξουμε σας δίνουμε την προσφορά μας.
Καλέστε μας για να γνωριστούμε από κοντά και να σας δείξουμε δείγματα από την πέτρα που χρησιμοποιούμε και εργασίες μας.

ΧΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ -ΓΚΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ –  BEST CONSTRUCTION ATHENS ATTIKI -BUILDING STONE ATHENS
ΠΑΛΛΑΔΟΣ 5-ΑΧΑΡΝΕΣ-ΤΚ 13672
6946160243
www.decostone.gr

BEST PROPOSALS BY EPHELLAS
5/5

Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ

DECOSTONE by GKIKAS VASILIS