Site logo

ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ-ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ …..ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Εταιρεία μας “ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ” έχει την έδρα της στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο κ. Τρουλλινός Νίκος. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της εργολαβίας και εξειδίκευση η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εγγυάται για το άριστο αποτέλεσμα.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι στους πελάτες μας και οι αγάπη μας για το δουλειά.

Οι εργασίες μας γίνονται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα και πάντα μέσα στο χρονικό διάγραμμα που έχει συμφωνηθεί.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εργασιών τις οποίες αναλαμβάνουμε πάντα
με επαγγελματισμό και με την καλύτερη διάθεση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.

Οι υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

Ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων
Αναπαλαιώσεις
Επισκευές Κτιρίων
Φωτοβολταϊκά συστήματα – Ανεμογεννήτριες
Εργολάβος – Εργολαβίες

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ

Η εταιρεία μας “ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ” αναλαμβάνει ανακαινίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από το άριστο τελικό αποτέλεσμα προσφέροντας πάντα ποιότητα κατασκευής και αντοχή στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση, επισκευή, διαμόρφωση και ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Παρουσιάζουμε  από την αρχή το συνολικό κόστος του έργου ύστερα από μελέτη και ορίζουμε συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας και να βρούμε τις λύσεις που αναζητάτε για προσαρμόσετε το χώρο σας όπως εσείς θέλετε.

Ανακαινίσεις: Μπάνιου, Κουζίνας, Σαλονιού, Ολόκληρου του σπιτιού

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή – επισκευή και αναπαλαίωση του σπιτιού σας. Η κατασκευή ενός σπιτιού είναι μία δύσκολη, πολύπλοκη και πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία. Απαιτείται πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση για επιτευθχούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κατασκευάστε μαζί μας το σπίτι των ονείρων σας. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία  και υπερσύγχρονο εξοπλισμό είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα.

Αναπαλαίωση
Η αναπαλαίωση ενός σπιτιού είναι επίσης μια διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και υψηλη εξειδίκευση και γνώση.

Για να γίνει σωστά μια αναπαλαίωση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο αρχικός έλεγχος στα δομικά στοιχεία του κτηρίου ώστε να διευκρινιστεί η  στατική τους επάρκεια.

Η μελέτη είναι το επόμενο βήμα όπου ο ειδικός στην αναπαλαίωση εκπονεί τη μελέτη για την αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστικαν στα δομικά στοιχεία  του κτιρίου.

Η ενίσχυση της τοιχοποιίας πραγματοποιείται μόνο όταν η φέρουσα τοιχοποιία το απαιτεί. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά  οι τοίχοι του κτιρίου θα αποκτήσουν την ενίσχυση που χρειάζονται

Για την επισκευή του κτιρίου εφαρμόζονται διάφορες τεχνικές. Κάποια παραδείγματα τεχνικών αποτελούν οι αμμοβολές, τα ανθρακοϋφάσματα, οι τσιμεντοενέσεις, οι αρμολογήσεις γκανάιτ, οι ριτινοενέσεις κτλ.

2831022130, 6946308685

BEST CHOICE RECONSTRUCTIONS RETHYMNO CRETE

PROPOSAL BY

www.ep-hellas.gr