Site logo

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ-ECO CLEANING -ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ-BEST OF CRETE

BEST CLEANING SERVICES LASITHI CRETE -ECO CLEANING
ECO CLEANING ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ -ECO CLEANING
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ECO CLEANING LASITHI

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η επιχείρηση ECO CLEANING ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στους γενικούς καθαρισμούς στην Κρήτη. Συνεχίζουμε μια επιτυχημένη πορεία με το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το συνεργείο μας είναι: επαγγελματικοί χώροι, γραφεία, καταστήματα, εκθεσιακοί χώροι, τράπεζες, γυμναστήρια, εστιατόρια, κλινικές, κλιμακοστάσια, καθαρισμός υαλοπινάκων με ανυψωτικά μηχανήματα, οικίες, συντήρηση, καθαρισμός, νεόδμητα κτίρια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, βίλες, στούντιο, ξενοδοχειακές μονάδες, συντήρηση και καθαρισμός πισίνων. Για όλη τη σεζόν γίνονται ειδικές τιμές. Πλύσιμο μοκετών, καθαρισμός σαλονιών και τοπικός καθαρισμός, γυάλισμα δαπέδων με κρυσταλοποίηση, καθαρισμός σκαφών, πλοίων, συντήρηση κήπων, καθαρισμός, κατασκευή, καθαρισμός τεντών, καθαρισμός επιγραφών, προσόψεις κτιρίων και απολυμάνσεις χώρων.

Η πολυετής εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι ευθύνη για εμάς στην ECO CLEANING  και την ανταποδίδουμε με την αφοσίωση στις ανάγκες σας. Καλέστε μας χωρίς καμία δέσμευση απο μέρους σας, για να δούμε το χώρο σας και να βγάλουμε μαζί το κόστος που αναλογεί στις πραγματικές σας ανάγκες.

Γιατί για μας ο καθαρισμός δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια.

www.ecocleaning.com.gr

Best συνεργεία καθαρισμού Κρήτη

2841082699, 6999488015, 6994364277